FAQ

Hoe is het programma van het feestje opgebouwd?
In grote lijnen is het feestje opgebouwd uit twee delen met daartussenin een pauze. Voor de pauze doen we de ene activiteit en na de pauze de andere activiteit. Uit onze ervaring blijkt dat een nieuwe, tweede activiteit na de pauze zorgt voor nieuwe energie en spanning in de groep! Om deze reden adviseren wij om 2 activiteiten te kiezen.

Zitten er extra kosten verbonden aan een tweede activiteit?
Nee, er zitten geen extra kosten verbonden aan een tweede activiteit.

Hoeveel kinderen kunnen er aan het feestje deelnemen? 
Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 14 deelnemers voor één trainer. Het is mogelijk om het feestje met meer kinderen te vieren, maar in dat geval komen wij met twee trainers. Hier zitten extra kosten aan verbonden. 

Is er tijdens het feestje ruimte voor taart en cadeautjes?
Wij adviseren om hier zelf een moment voor in te plannen voorafgaand of na afloop van het feestje. Het is ook mogelijk om dit tijdens het feestje te doen, maar hierdoor blijft er minder tijd over voor de activiteiten. Zonde!

Hoelang van tevoren moeten wij aanwezig zijn en waar spreken we af?
Wij adviseren om ongeveer 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Afspreken doen we op de vooraf afgesproken locatie. De trainer die het feestje gaat verzorgen neemt een dag van tevoren contact op via WhatsApp om zichzelf voor te stellen en om de laatste dingetjes onderling te kunnen afstemmen, zoals de exacte plaats van afspreken. 

Welke spellen zijn leuk voor de jongste kinderen?
In principe kunnen wij alle spellen voor alle leeftijden binnen onze doelgroep organiseren. Populaire spellen voor de jongste doelgroep (6 jaar of jonger) zijn Scopo Games, speurtocht of oud-hollandse spellen.

Wordt er door Scopo Atletico eten en drinken geregeld?
Je kunt via de website van Beweegfeestje (www.beweegfeestje.nl) bij de boekingspagina aangeven of je eten en/of drinken bij wilt boeken. Het is ook mogelijk om zelf eten en drinken mee te nemen naar het feestje.

Moet ik zelf een gymzaal regelen?
Nee, dat hoef je niet zelf te doen, je kunt de locatie zelf selecteren op de boekingspagina van www.beweegfeestje.nl. Belangrijk om te vermelden: wij huren gymzalen bij externe organisaties, waardoor wij niet kunnen garanderen dat de gymzaal naar keuze beschikbaar is. Mocht de gymzaal naar keuze niet beschikbaar zijn, dan bieden wij een alternatief aan. 

Is er bij de gymzaal een kantine aanwezig?
Er is bij de gymzaal geen kantine aanwezig. Om deze reden raden wij aan om bij feestjes in de gymzaal consumpties bij te boeken of om deze zelf mee te nemen. 

Wat gebeurt er bij slecht weer?
In de week in aanloop naar het feestje houden wij de weersverwachtingen in de gaten. Mocht er echt slecht weer worden verwacht, dan nemen wij contact op met de ouder van het feestje. Als de ouder ervoor kiest om het feestje naar een binnenlocatie te verplaatsen, dan gaan wij op zoek naar een gymzaal in de buurt. In dat geval komen nog wel kosten van de gymzaal bij. 

Uit welke activiteiten kan ik kiezen?
Je kunt kiezen uit sporten zoals voetbal, basketbal, hockey, maar ook uit spellen zoals levend fortnite, levend stratego en jachtseizoen. De keuze is reuze! Wij adviseren om 2 activiteiten per feestje te boeken.
Wij adviseren om ongeveer 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Afspreken doen we op de vooraf afgesproken locatie. De trainer die het feestje gaat verzorgen neemt een dag van tevoren contact op via WhatsApp om zichzelf voor te stellen en om de laatste dingetjes onderling te kunnen afstemmen, zoals de exacte plaats van afspreken.