Skip to content

Locaties voor een beweegfeestje - gymzaal en buiten!

Kinderfeestje gymzaal of buiten – Wij bieden de ideale locaties aan voor het vieren van jouw beweegfeestje! In onderstaand overzicht kun je jouw regio kiezen, zoals Amsterdam of Haarlem. In al onze regio’s hebben we locaties in de gymzaal en natuurlijk ook buiten!

Onze sportieve kinderfeestjes kunnen wij in principe overal organiseren. Bij mooi weer is een buiten kinderfeestje ideaal, zoals bij jou in het park om de hoek! Ben jij jarig in de winter als het koud is en misschien ook nog regent? Geen probleem! Een kinderfeestje in de gymzaal is ook hartstikke leuk!

Kinderfeestje Haarlem – In Haarlem en omstreken hebben wij enorm veel leuke locaties! Een breed aanbod aan gymzalen of met mooi weer natuurlijk een buiten kinderfeestje!

Kinderfeestje Amsterdam – In Amsterdam bieden wij ook te gekke kinderfeestjes aan! Met top locaties voor de leukste verjaardag met vriendjes en vriendinnetjes.

Staat de gewenste locatie er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en mogelijk kan dit alsnog!

Kinderfeestje gymzaal of buiten kinderfeestje? Bekijk hieronder onze locaties kinderfeestje Haarlem, kinderfeestje Amsterdam, 't Gooi en de Bollenstreek:

Staat jouw gewenste regio of locatie hier niet tussen? Geen probleem! Ook jouw stad of locatie is waarschijnlijk mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team