Skip to content

Over ons

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. Onze coole trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder atleetje. In een veilige omgeving met elkaar plezier hebben gaan daarbij hand in hand.

Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Kernwaarden

Familiair

Vrienden

Naast dat we collega’s van elkaar zijn, voelen zij ook aan als familie. Omdat de meeste van ons er al vanaf het begin bij zijn. Dat zit in ons DNA. Wij zetten net een stapje extra voor elkaar, gewoon omdat we vrienden zijn.

Relatie

Dat valt ook op bij onze atleetjes en hun ouders, met wie we graag een langdurige relatie aangaan.

Atletische driehoek

De interpersoonlijke relaties tussen ouder, trainer/coach en atleet wordt de atletische driehoek genoemd. Wij gebruiken deze driehoek omdat we het beste uit het kind willen halen en dus is het belangrijk dat we met de ouders en het kind dezelfde taal spreken/doelen hebben.

Groei

Ontwikkelen

Winst boeken gaat boven winnen!

Persoonlijke aandacht

Tijdens de feestjes hebben we voor ieder atleetje veel persoonlijke aandacht.

Voorbeeld

Het Scopo Team leert een leven lang en probeert het iedere dag weer beter te doen dan de dag daarvoor!

Plezier

Samen

Samenwerken met je vrienden zorgt voor meer plezier! Tijdens de feestjes hebben we plezier met elkaar en dat zorgt ervoor dat we meer van elkaar kunnen hebben en meer voor elkaar over hebben.

Dolletje

Dit stralen wij over op de atleetjes en hun ouders, met wie we geregeld een dolletje maken tijdens jouw Beweegfeestje!

Intensiteit

De feestjes die we verzorgen kenmerken zich door het spelelement en de hoge intensiteit, wat zorgt voor meer plezier.

(eigen)wijs

Visie

Ons van Beweegfeestje overtuig je niet zo snel. Dat is niet zomaar, wij hebben zo onze eigen kijk op de ontwikkeling van kinderen.

Uniek

En we doen het net even anders dan de rest!

Onderbouwd

Maar wel altijd onderbouwd, we doen onderzoek en ontwikkelen ons door als specialist.