Skip to content

Over ons

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. Onze coole trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder atleetje. In een veilige omgeving met elkaar plezier hebben gaan daarbij hand in hand.

Ons team

Marco

Marco Neuvel

Mede-eigenaar

Marco weet, met al zijn ervaring, precies wat er voor nodig is om kinderen met superveel plezier te laten bewegen! Met veel passie, humor en enthousiasme weet Marco van ieder Beweegfeestje weer een succes te maken. Zelf is Marco ook niet vies van een feestje!

mike1Afbeelding1

Mike van den Ban

Mede-eigenaar

Mike is een echte fanatiekeling op het gebied van sport, en vindt het fantastisch om kinderen met plezier te laten bewegen! Naast dat Mike op hoog niveau actief is als voetballer, is hij ook mede-eigenaar van Scopo Atletico. Mike organiseert met superveel enthousiasme en kwaliteit onze beweegfeestjes! Koning!

credricAfbeelding1

Cédric Girault

Trainer Beweegfeestjes

Cédric is 19 jaar oud en is de koning van onze Beweegfeestjes! Cédric is enorm bevlogen en voetbalt bij Jong HFC. Hij staat binnen de club te boek als een groot talent. Dat niet alleen: Cédric is ook nog een uitstekende student op het CIOS in Hoofddorp, én kan ook nog eens supergoed werken met kinderen! Ga zo door Cédric!

suzanneAfbeelding1

Suzanne Veen

Trainer Beweegfeestjes

Dit is Suzanne! En Suzanne houdt wel van een feestje. Suzanne is coach geweest van verschillende teams bij MHC Alliance, en naast het geven van onze feestjes studeert ze Geneeskunde aan de VU Amsterdam. Geweldig Suus, you rock!

robbyAfbeelding1

Robby Welman

Trainer Beweegfeestjes

Dit is Robby Welman! Robby speelt al jaren voetbal en geeft training bij WV-HEDW in Amsterdam. Daarnaast studeert hij Sportkunde. Robby organiseert onze beweegfeestjes vol passie en beleving en zorgt voor een glimlach op het gezicht van ieder kind. Ga zo door Robby!

ruben1Afbeelding1

Ruben van Dam

Trainer Beweegfeestjes

Ruben van Dam is 21 jaar oud, woont in Amsterdam en studeert aan de ALO! Ruben vindt het erg leuk om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten, ze daarbij te begeleiden en helpen te ontwikkelen. Waar Ruben is, is het feestje. Klasse Ruben!

Kernwaarden

Familiair

Vrienden

Naast dat we collega’s van elkaar zijn, voelen zij ook aan als familie. Omdat de meeste van ons er al vanaf het begin bij zijn. Dat zit in ons DNA. Wij zetten net een stapje extra voor elkaar, gewoon omdat we vrienden zijn.

Relatie

Dat valt ook op bij onze atleetjes en hun ouders, met wie we graag een langdurige relatie aangaan.

Atletische driehoek

De interpersoonlijke relaties tussen ouder, trainer/coach en atleet wordt de atletische driehoek genoemd. Wij gebruiken deze driehoek omdat we het beste uit het kind willen halen en dus is het belangrijk dat we met de ouders en het kind dezelfde taal spreken/doelen hebben.

Groei

Ontwikkelen

Winst boeken gaat boven winnen!

Persoonlijke aandacht

Tijdens de feestjes hebben we voor ieder atleetje veel persoonlijke aandacht.

Voorbeeld

Het Scopo Team leert een leven lang en probeert het iedere dag weer beter te doen dan de dag daarvoor!

Plezier

Samen

Samenwerken met je vrienden zorgt voor meer plezier! Tijdens de feestjes hebben we plezier met elkaar en dat zorgt ervoor dat we meer van elkaar kunnen hebben en meer voor elkaar over hebben.

Dolletje

Dit stralen wij over op de atleetjes en hun ouders, met wie we geregeld een dolletje maken tijdens jouw Beweegfeestje!

Intensiteit

De feestjes die we verzorgen kenmerken zich door het spelelement en de hoge intensiteit, wat zorgt voor meer plezier.

(eigen)wijs

Visie

Ons van Beweegfeestje overtuig je niet zo snel. Dat is niet zomaar, wij hebben zo onze eigen kijk op de ontwikkeling van kinderen.

Uniek

En we doen het net even anders dan de rest!

Onderbouwd

Maar wel altijd onderbouwd, we doen onderzoek en ontwikkelen ons door als specialist.

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team