Skip to content

Apenkooien kinderfeestje

Apenkooien kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum, Alkmaar of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. De gymzaal wordt omgeturnd tot een echte jungle. Zo hebben we onder andere de Apenvijver, waar de krokodillen en piranha’s ieder moment kunnen toeslaan, de Apenvlakte, de grote Apenberg waar je niet op terecht wil komen, én verschillende eilanden, groot of klein. Ook mag je de vloer niet aanraken, die is namelijk van lava. Daarnaast zijn er overal slangen die op de loer liggen… En als kers op de taart zit er ook nog een gorilla achter je aan: de tikker!

Apenkooien tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Apenkooien is van origine een tikspel, maar je kunt qua spelletjes enorm variëren. Dat is dan ook precies wat we doen tijdens een kinderfeestje Apenkooien! Allereerst laten we de jarige en zijn vrienden/vriendinnen wennen aan de Apenkooi, en vervolgens spelen we allerlei soorten spellen. Hierbij kun je denken aan:

– Na-aapspel

– Levend standbeeld-spel

– Commando-spel

– Het Verlossers-spel (favoriet tijdens onze feestjes)

– Originele apenkooi-spel

– Officiële wedstrijd Apenkooien, de groep wordt verdeeld in teams!

Staat jouw favoriete apenkooi-spel hier niet bij? Geef het dan aan! Ook jouw spelletje is mogelijk. Apenkooien met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 5+

– Alleen in de gymzaal

– Voor ieder niveau

Apenkooien is beschikbaar op de locaties:

Alle locaties: open en beschikbaar!

Goed nieuws! Al onze locaties (zowel binnen als buiten) zijn sinds 14 januari 2022 weer open en beschikbaar. Boek dus nu jouw te gekke Beweegfeestje in de gymzaal, of lekker in de buitenlucht. Tot snel!