Skip to content

Jachtseizoen Kinderfeestje

Jachtseizoen kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Jachtseizoen is een superspannend spel waarbij we ons in twee groepen verdelen. De ene groep vlucht, de andere groep gaat op jacht! Om de 5 minuten wordt de locatie gedeeld van de groep die op de vlucht is. Deze locatie komt binnen bij de jagers… Er ontstaat een klopjacht! Lukt het de boeven om uit handen te blijven van de jagende groep? Er zijn verschillende tactieken! Vluchten of juist verstoppen? De tijd zal het leren…. Aan het einde van het spel gaan we kijken welk team het het langst heeft volgehouden! 

Jachtseizoen tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Jachtseizoen is een hartstikke leuk spel, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Het is enkel mogelijk om op buitenlocaties te spelen!

Let op! Ook één volwassene moet tijdens dit spel een steentje bijdragen. 

Jachtseizoen met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: alle
– Ieder niveau
– Alle buitenlocaties

Jachtseizoen is beschikbaar op de locaties:

Alle locaties: open en beschikbaar!

Goed nieuws! Al onze locaties (zowel binnen als buiten) zijn sinds 14 januari 2022 weer open en beschikbaar. Boek dus nu jouw te gekke Beweegfeestje in de gymzaal, of lekker in de buitenlucht. Tot snel!