Skip to content

Kickboksen kinderfeestje

Kickboksen kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Op een vriendschappelijke manier met je vriendjes stoeien en sparren, waarbij de armen en benen veel gebruikt worden! Aan de hand van leuke spelvormen kunnen de kinderen met elkaar in gevecht. De instructeur zal dit met de kinderen gaan doen en hij zorgt ervoor dat het op een leuke, maar veilige manier gebeurd.
Als de kinderen oefeningen op elkaar uitvoeren houden ze rekening met hun partner. Op deze manier leren de kinderen samenwerken en leren zij zichzelf (beter) kennen. Scherpte en enthousiasme wordt gevraagd, zodat zij hun kracht en conditie spelenderwijs kunnen verbeteren.

Kickboksen tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

‘Spannend, wat zullen we vandaag gaan doen?’

Kickboksen met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 7+
– Iedere locatie
-Alle niveaus

Kickboksen is beschikbaar op de locaties:

Alle locaties: open en beschikbaar!

Goed nieuws! Al onze locaties (zowel binnen als buiten) zijn sinds 14 januari 2022 weer open en beschikbaar. Boek dus nu jouw te gekke Beweegfeestje in de gymzaal, of lekker in de buitenlucht. Tot snel!