Skip to content

Levend Fortnite kinderfeestje

Levend Fortnite kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of in een andere stad naar keuze! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige job. Levend Fortnite is super spannend en is een ideaal spel voor een topfeestje! Dit kan alleen in een gymzaal, die is omgeturnd tot een waar Fortnite-walhalla!

Hoe werkt Levend Fortnite?

Bij Levend Fortnite is de gymzaal omgeturnd tot een ‘warzone:’ muziek, veel obstakels om achter te schuilen/op te klimmen, veel wapens (trefballen) en veel extra levens die je kunt vinden in het oorlogsveld (verstopte lintjes!).

Battle Royale

Iedereen speelt tegen elkaar: niemand hoort bij elkaar! Je kunt elkaar verslaan met de verschillende wapens die op de grond liggen (trefballen). Zodra je bent geraakt, ga je zitten op de bank. Tenzij je een lintje hebt: dit is jouw leven! Zodra jouw lintje wordt afgegooid, lever je het lintje in. Als je slim en snel bent, ga je nu op zoek naar een nieuw lintje! Want als je wordt geraakt zonder dat je een lintje hebt, ben je  helaas af. Maar let op: de lintjes kunnen ook op raken natuurlijk!

Degene die het het langst volhoudt zonder afgegooid te worden en zonder in de storm terecht te komen, wint. Deze persoon krijgt een punt. Wie behaalt de meeste punten en mag zich de King of Fortnite noemen?!

Team Rumble

Bij Team Rumble worden de teams in tweeën verdeeld. We spelen hetzelfde spel, maar nu in teamverband. Welk team houdt meer spelers over?

Levend Fortnite is een ware hit onder de kinderen. Gegarandeerd plezier!

Levend fortnite is een hartstikke leuk spel, geschikt voor alle niveaus. Het is enkel mogelijk om het in binnen locaties te spelen. Bij ieder Fortnite kinderfeestje is er een begeleider bij die alles in goede banen leidt.

Levend Fortnite kinderfeestje is te spelen met een maximum van 16 spelers.

Levend Fortnite met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 6+
– Ieder niveau
– Alle locaties

Levend Fornite is beschikbaar op de locaties:

Alle locaties: open en beschikbaar!

Goed nieuws! Al onze locaties (zowel binnen als buiten) zijn sinds 14 januari 2022 weer open en beschikbaar. Boek dus nu jouw te gekke Beweegfeestje in de gymzaal, of lekker in de buitenlucht. Tot snel!