Skip to content

Trefbal kinderfeestje

Trefbal kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Het trefbalfeestje is er voor kinderen die graag gooien! Tijdens het trefballen doen we enorm veel gooi-en-vang spelletjes. We hebben enorm veel variërende trefbal-spelletjes, waarbij eigenlijk overal de nadruk ligt op het gooien en vangen. De kinderen zullen goed moeten opletten, want voor je het weet moet je voor een korte tijd het veld verlaten… Hieronder vind je een aantal trefbal-spelletjes die we gaan doen.

Trefbal tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Iemand is hem niemand is hem
Er worden 3 ballen in het speelveld gegooid. Vervolgens mogen alle leerlingen elkaar afgooien… Er zijn natuurlijk wel wát regels, die worden natuurlijk door de trainer duidelijk gemaakt. Het favoriete spel tijdens de gymles!

Naambal
Hetzelfde idee als Iemand is hem niemand is hem, alleen mag je weer het veld in als degene is afgegooid die jou af heeft gegooid. Dus moedig je vriendjes en vriendinnen aan om degene af te gooien die jou had afgegooid! 

Wedstrijd trefbal
Trefbal is een balsport waarbij spelers van twee teams proberen ballen naar elkaar te gooien terwijl ze voorkomen dat ze zelf worden geraakt! Ieder team heeft zijn eigen vak en je mag níet lopen met de bal. Wordt je afgegooid door de tegenstander? Dan moet je helaas naar de sloot van de tegenstander.. Wees niet getreurd, want ook hier kan je van waarde zijn!

Staat jouw favoriete spel hier niet tussen? Laat het ons dan weten! Ook jouw spel is mogelijk om te spelen.

Trefbal met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Ieder niveau
– Leeftijd: 6+
– Iedere locatie

Trefbal is beschikbaar op de locaties:

Alle locaties: open en beschikbaar!

Goed nieuws! Al onze locaties (zowel binnen als buiten) zijn sinds 14 januari 2022 weer open en beschikbaar. Boek dus nu jouw te gekke Beweegfeestje in de gymzaal, of lekker in de buitenlucht. Tot snel!