Skip to content

Bubbelvoetbal kinderfeestje

Bubbelvoetbal kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of in een andere stad naar keuze! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige job. Ren, rol, stuiter en bumper elkaar omver tijdens het hilarische spel Bubbel voetbal!

De Bubbel

Bubbelvoetbal bestaat uit een opblaasbaar, doorzichtig pak (bubbel, zie foto). In dit pak neemt iedere speler plaats, en vervolgens kunnen we beginnen! Doordat de deelnemers in het pak zitten kun je je medespelers omver duwen, zonder dat er ongelukken gebeuren. Het bubbel-pak is voor de bescherming, maar het pak is ook een wapen. Met het pak kunnen de spelers de gekste trucs of capriolen uithalen! 

Bubbelvoetbal tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?!

Bubbelvoetbal is een spectaculaire variant van voetbal. Dit zorgt voor een geweldige ervaring waarbij de kinderen over het veld zullen rollenbollen. Het is fantastisch om te doen, maar ook hilarisch om te kijken. Durven jullie de uitdaging aan?!

Bubbelvoetbal is geschikt voor alle niveaus, wel boven de 8 jaar. Het is mogelijk om te spelen op alle buitenlocaties. Bij ieder Bubbelvoetbal-kinderfeestje is er een begeleider bij die alles in goede banen leidt.

Bubbelvoetbal kinderfeestje is te spelen met een maximum van 14 spelers.

Bubbelvoetbal met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 8+
– Ieder niveau
– Alle buitenlocaties

 

Bubbelvoetbal is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team