Skip to content

Dansfeestje

Dans kinderfeestje, het leukste en meest sportieve partijtje voor de jarige Job! In Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook. Tijdens onze Dansfeestjes doen we hartstikke leuke dansspelletjes! Deze spelletjes zijn leuk en geschikt voor ieder niveau. We toveren de gymzaal om tot een echte dancehall, dit is het leukste dansfeestje ooit! Een aantal voorbeelden van de spelletjes die we gaan doen, vind je hier.

Dansen tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Warming-up

Voor het feestje is het natuurlijk belangrijk dat we de heupen los schudden, zodat we de beste moves aan elkaar kunnen laten zien!! Bij onze dansfeestjes zit dus altijd een warming-up!

Stopdans

Tijdens de stopdans zijn we hartstikke lekker bezig… en dan opeens…. Stopt de muziek! Wie is het beste standbeeld?! En wie danst er nog lekker door? Het is de bedoeling om zo snel mogelijk stil te staan!

De dans

Tijdens ‘de dans’ gaat de coole danslerares een dans oefenen, samen met de groep! De groep probeert deze dans synchroon met elkaar uit te voeren. De lerares helpt de groep op weg, en een tijdje later kunnen ze de dans helemaal zelf!

Stoelendans

Tijdens de stoelendans spelen we een spelletje, waarbij als de muziek stopt, je moet zitten op één van de stoelen! Maar let op: er is altijd een stoel minder dan het aantal mensen…. Wie wint er met dit spel?!

 


Zijn er andere dansspellen die je liever speelt? Dan kun je dat altijd aangeven. Alles is mogelijk! Dansen met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie hieronder voor de andere locaties die wij aanbieden. Zelf een locatie? Neem contact met ons op!


– alle niveaus
– Leeftijd: 5+
– Alleen in de gymzaal

Dansfeestje is beschikbaar op de locaties:
Sportief kinderfeestje Haarlem in de gymzaal van Zeggelenplein. Op deze...
Sportief kinderfeestje Haarlem in de gymzaal van de Werfstraat. Op...
Sportief kinderfeestje Haarlem in de gymzaal van de Werfstraat. Op...

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team