Skip to content

Floorball kinderfeestje

Floorball

Floorball is een balsport die heel erg lijkt op ijshockey en zaalhockey! De sport ontstond rond 1960.

Dit spel kunnen we spelen in al onze binnen locaties, en is een ware hit onder de jeugd!

Hoe speel je het?

Floorball-wedstrijd

Floorball wordt dus gespeeld in een sporthal of gymzaal. Om het veld heen staat een boarding (wanden van de gymzaal). Als doelen gebruiken we de kasten. De goals staan in het veld, waardoor het mogelijk is om om het goal heen te lopen! Floorball wordt normaal gesproken gespeeld met 1 keeper en 5 veldspelers, maar bij onze feestjes is dat dus afhankelijk van het aantal kinderen dat is uitgenodigd J.

Het spel wordt gespeeld met lichte sticks en een lichte ‘gaatjes bal’. Door het lichte materiaal en de boarding in het veld kan er supersnel rondgespeeld worden en gaat de bal niet zo vaak uit het veld.

Dobbelstenen-floorball

Bij Dobbelstenen-floorball zijn er 2 teams! Deze 2 teams nemen het tegen elkaar op. Beide teams staan in hun rij. De trainer gooit de dobbelsteen, en het aantal ogen van de dobbelsteen is het aantal kinderen dat meedoet tijdens het volgende potje Floorball! Zodra er een doelpunt is gescoord, gaan alle spelers die net in het veld stonden uit het veld en sluiten ze achteraan in de rij van hun groepje. Nu gooit de meester de dobbelsteen opnieuw! Gooit hij bijvoorbeeld een 2? Dan spelen de twee teams 2 vs 2 totdat er een doelpunt wordt gescoord!

Floorball-estafette

Tijdens de floorball-estafette gaan de kinderen zo snel mogelijk de uitdagende estafette proberen te halen! Het team dat als eerste allemaal aan de beurt is geweest, en op de grond zit, heeft gewonnen!

Floorball met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 6+
– Ieder niveau
– Alle binnen locaties

 

Floorball is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team