Skip to content

Freerunnen kinderfeestje

Freerunnen kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige job. De gymzaal wordt omgeturnd in een ware Freerun-baan!

Springen, rennen, balanceren, hangen en klimmen! Bij Freerunning ontwijk of gebruik je zo creatief als je kan álle obstakels die je onderweg tegenkomt. Iedereen kan meedoen! Je leert hoe je het beste over obstakels als muurtjes, hekken, trappen en banken heen springt, en ook nog eens op een super coole manier!

Bij ons Freerun-kinderfeestje gaan we super coole oefeningen doen. Zie hieronder wat voor oefeningen we onder andere gaan doen.

Verspringen

Bij free-runnen zijn een aantal dingen belangrijk, en het belangrijkste is misschien wel: verspringen! Dat is dan ook altijd één van de oefeningen die we gaan doen. Eerst leren we van de coole trainer hoe jij het verste springt, en daarna doen we misschien wel een wedstrijdje… Wie van de groep springt het verst?!

Parcours

Bij free-runnen wordt er vaak een waar parcours afgelegd, die de freerunner zo snel en zo siervol mogelijk moet voltooien! Natuurlijk gaan we eerst oefenen met het parcours, maar daarna gaan we meten wie er eigenlijk het allersnelste is! En dat niet alleen, nee, er is ook een jury bij… Dus wie beweegt het mooist door het parcours?!

Estafette

De estafette doen we met meerdere teams, en er kan maar één team winnen… Deze estafette zit vol met obstakels die we moeten omzeilen! Wie eindigt als eerste en ontwijkt de obstakels het makkelijkst?!

Standbeeldspel

Terwijl jullie door de zaal springen en van alles proberen te ontwijken, zal de muziek op stop worden gezet… Op dat moment ben je een standbeeld. Wie staat er als laatste stil?! Die komt even een rondje zitten… Als er daarna weer iemand afgaat, mag jij er weer in!

Staat jou favoriete freerun-spel hier niet bij? Geef het aan! Ook jouw spelletje is mogelijk. Freerunnen met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum, en op vele andere locaties. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 5+

– Alleen in de gymzaal

– Voor ieder niveau

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team