Skip to content

Frisbee kinderfeestje

Frisbee kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Frisbee is een echte relaxte zomersport, maar het kan er ook heel fanatiek aan toe gaan! Tijdens het Frisbee-Beweegfeestje zul je dus merken dat het én heel relaxt is, maar dat het ook fanatiek kan zijn!

Frisbee tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?


Lekker rennen door het zand of over het gras, frisbee in de hand en als team strijden om de punten! Bij frisbee draait het niet alleen om jouw gooi-en-vangtechniek, maar ook om behendigheid en snelheid. Én teamtactiek, want Frisbee is ook een echte teamsport!
Om kennis te maken met de sport, beginnen we eerst met leuke spelletjes.
Zie hieronder wat voorbeelden van de spelletjes die we onder andere gaan doen.


Gooien en vangen!
We maken tweetallen en gaan tegenover elkaar staan. De een gooit, de ander vangt. Gelukt? Één van de spelers mag dan één stap naar achteren zetten. Na één minuut is het tijd! Het tweetal dat het verste van elkaar af staat, heeft gewonnen!


Frisbee-golf
Iedereen heeft hierbij zijn eigen Frisbee. We gaan kijken binnen hoeveel worpen jij in de hole kan komen! Wie heeft het minst aantal worpen nodig?


Wedstrijd
Tijdens de Frisbee-wedstrijd gaan we kijken wie de koning van het spel is! Let op de instructies van de trainer, want wie weet heeft hij of zij nog wat nieuwe regels in petto…
Staat jouw favoriete Frisbee-spelletje hier niet tussen? Laat het ons dan weten! We zijn erg creatief in onze oefeningen en vinden het ook leuk als jij dingen voorstelt!
Frisbee met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!


– Leeftijd: 7+
– Ieder niveau
– Alle buitenlocaties

Frisbee is beschikbaar op de locaties:
Het Wilsonsplein bevindt zich in hartje Haarlem. Dit pleintje biedt...

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team