Skip to content

Hockey kinderfeestje

Hockey kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Het hockeyfeestje is er voor de jarige die altijd al wilde hockeyen tijdens zijn partijtje! Het feestje zal in het teken staan van vele spelletjes met de hockeystick in de hand. Natuurlijk zullen ook wedstrijdjes niet ontbreken. Oefenen wordt gecombineerd met plezier. Daarnaast zijn onze spelletjes geschikt voor ieder niveau. Onderstaand een aantal spellen die we gaan spelen en de uitleg daarbij!

Hockeyen tijdens jouw sportieve kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Voetenspel (shootspel)
Probeer de voeten van de tegenstander te raken!

Poortjesspel
Je begint bij de eerste pylon en probeert door het eerste poortje te spelen. Als je raakt, mag je door naar het tweede poortje. Als je mist, blijf je bij hetzelfde poortje. Wie heeft als eerste in alle poortjes gescoord?

Jeu de boules
De trainer gooit de eerste bal. De kinderen proberen om beurten hun bal er het dichtstbij te krijgen. De winnaar is degene die het dichtstbij ligt en mag het volgende potje de gekleurde bal spelen.. Wie is de beste?

Scoopspelcircuit!
De kinderen proberen de bal in de verschillende objecten te spelen, van links naar rechts! Wie voltooit het circuit als eerste?!

Belgisch hockey
De teams spelen een partijtje waarbij de goals verkeerd om staan. Je scoort dus vanaf de achterkant…

Staat jouw favoriete hockeyspel hier niet tussen? Laat het ons weten! Ook jouw spel is mogelijk. Hockeyen met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie hieronder de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Geschikt voor alle binnenlocaties
– alle niveaus
– Leeftijd: 6+

Hockey is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team