Skip to content

Jachtseizoen Kinderfeestje

Jachtseizoen kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, ’t Gooi of de Bollenstreek! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Jachtseizoen is een superspannend spel waarbij we ons in twee groepen verdelen. De ene groep vlucht, de andere groep gaat op jacht! Om de 2 minuten wordt de locatie gedeeld van de groep die op de vlucht is. Deze locatie komt binnen bij de jagers… Er ontstaat een klopjacht! Lukt het de boeven om uit handen te blijven van de jagende groep? Er zijn verschillende tactieken! Vluchten of juist verstoppen? De tijd zal het leren…. Als het de boeven is gelukt om te ontkomen of als de politie ze heeft aangehouden, dan draaien we de rollen om! Aan het einde van het spel gaan we kijken welk team het het langst heeft volgehouden! 

Jachtseizoen tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer? Het spel is een gegarandeerd succes en dus een geweldig idee voor jouw verjaardagsfeestje! Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld lasergamen of levend stratego in een bebost gebied. Jachtseizoen is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Het is enkel geschikt om op buitenlocaties te spelen!

Let op! Tijdens dit spel hebben we de hulp nodig van een ouder of begeleider! Wij verdelen de groep in twee teams. Een team gaat op pad met onze trainer en we vragen de ouder of begeleider om met het andere team op pad te gaan. Verder hebben wij nog belangrijke regels om ervoor te zorgen dat iedereen veilig bij zijn eigen team blijft. Wel zo fijn!

Jachtseizoen met Beweegfeestje is onder andere mogelijk in Amsterdam, Haarlem, ’t Gooi en de Bollenstreek! Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: alle
– Ieder niveau
– Alle buitenlocaties. Een bos of park is het meest geschikt. 

Jachtseizoen kinderfeestje is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team