Skip to content

Levend Fortnite kinderfeestje

Levend Fortnite kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, ’t Gooi of in de Bollenstreek! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige job. Levend Fortnite kinderfeestje is super spannend en is een ideaal spel voor een topfeestje! Dit kan alleen in een gymzaal, die is omgeturnd tot een waar Fortnite-walhalla!

Hoe werkt Levend Fortnite?

Bij Levend Fortnite is de gymzaal omgeturnd tot een ‘warzone:’ muziek, veel obstakels om achter te schuilen/op te klimmen, veel wapens (trefballen) en veel extra levens die je kunt vinden in het oorlogsveld (verstopte lintjes!).

Battle Royale

Iedereen speelt tegen elkaar: niemand hoort bij elkaar! Je kunt elkaar verslaan met de verschillende wapens die op de grond liggen (trefballen). Zodra je bent geraakt, ga je zitten op de bank. Tenzij je een lintje hebt: dit is jouw leven! Zodra jouw lintje wordt afgegooid, lever je het lintje in. Als je slim en snel bent, ga je nu op zoek naar een nieuw lintje! Want als je wordt geraakt zonder dat je een lintje hebt, ben je  helaas af. Maar let op: de lintjes kunnen ook op raken natuurlijk!

Degene die het het langst volhoudt zonder afgegooid te worden en zonder in de storm terecht te komen, wint. Deze persoon krijgt een punt. Wie behaalt de meeste punten en mag zich de King of Fortnite noemen?!

Team Rumble

Bij Team Rumble worden de teams in tweeën verdeeld. We spelen hetzelfde spel, maar nu in teamverband. Welk team houdt meer spelers over?

Levend Fortnite is een ware hit onder de kinderen. Gegarandeerd plezier!

Levend Fortnite is een hartstikke leuk spel, geschikt voor alle niveaus. Het is enkel mogelijk om het in binnen locaties te spelen. Bij ieder Levend Fortnite kinderfeestje is er een begeleider bij die alles in goede banen leidt.

Levend Fortnite is te spelen met een maximum van 14 spelers.

Levend Fortnite kinderfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem, ’t Gooi en de Bollenstreek. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 6+
– Ieder niveau
– Alle locaties

Levend Fortnite kinderfeestje is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team