Skip to content

Oudhollandse spellen kinderfeestje

Oudhollandse spellen kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Tijdens de oudhollandse Spellen gaan we spellen spelen die waarschijnlijk bij je vader en moeder of bij je opa en oma enorm in de smaak vielen! Zie hieronder een aantal voorbeelden van de spellen die we gaan spelen.

Oudhollandse spelen tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Koekhappen
De kinderen proberen met de handen op de rug, zo snel mogelijk een stuk ontbijtkoek van een touwtje te happen. Wie de koek als eerste uit de lucht heeft gehapt, is de winnaar!

Zaklopen
Zaklopen is een Oud Hollands spel dat erg leuk is om te spelen! Tijdens zaklopen springen de deelnemers in een jute zak over een vooraf afgesproken speelveld. Je kan dit spel spelen in teamverband (estafette) of individueel. 

Spijkerpoepen
Spijkerpoepen is een oudhollands spelletje waarbij coördinatie- en concentratievermogen flink op de proef wordt gesteld! Het doel van dit hilarische spel is de spijker die aan een touwtje tussen de benen hangt, zo vlug mogelijk in een flesje te laten zakken.

Blikgooien
Blikgooien is een spel wat vaak wordt gespeeld op de kermis! Ook is het een populair spel tijdens Koningsdag. Het doel van het spel is om in drie pogingen zoveel mogelijk opgestapelde blikken om te gooien!

Naast deze super leuke spellen hebben we nog meer leuke Oud Hollandse spellen. Staat jouw favoriet hier niet bij? Laat het ons dan weten! Alles is mogelijk.

Oudhollandse spelen met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: alle
– Ieder niveau
– Alle locaties

Oudhollandse spellen is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team