Skip to content

Rugby kinderfeestje

Rugby kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Tijdens dit feestje is samenwerking belangrijk! De kinderen hebben een topdag door middel van leuke, gevarieerde spelvormen. Natuurlijk sluiten we af met een wedstrijdje rugby! Onderstaand een aantal voorbeelden van de spelletjes die we misschien gaan doen. 

Rugby tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Botsautootje
Iedereen loopt op zijn hurken in het vak! De armen over elkaar. Bots nu met de armen tegen iemand anders. Probeer hem/haar om te duwen. Als je steunt met je handen op de grond of je valt, dan ben je af. Het is spel is afgelopen als er 1 winnaar is overgebleven!

Rugby-tikkertje

Met rugbytikkertje zijn er 2 tikkers, de overige spelers moeten getikt worden. Echter zijn er 4 rugbyballen in het veld. Als je één van de rugbyballen in je handen hebt, kun je niet getikt worden! Je mag de ballen echter maar 5 seconden in je handen houden. Probeer goed samen te werken dus! Toch getikt? Dan word jij de tikker!

Vakbal
Per veldje spelen 2 groepen tegen elkaar. De bal moet door de spelers van de ene partij al overgooiend naar de balontvanger in het vak worden gegooid. Na elk punt (een gevangen bal door de balontvanger) of onderschepping, krijgt de tegenpartij de bal!

Flag Football
Rugby maar dan zonder tackelen! Dit is de perfecte manier om kennis te maken met het spel rugby, zonder dat iedereen over de hekken wordt gebeukt. Met flag football kun je de rugby afpakken door het lintje van de tegenstander uit zijn broek te trekken. De speler die de bal had moet vervolgens de bal op de grond laten liggen! Verder heeft het spel dezelfde kenmerken en regels als écht rugby.

Staat jouw favoriete rugbyspel hier niet tussen? Laat het ons weten! Ook jouw spel is mogelijk om te spelen.

Rugby met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 6+
– Voor ieder niveau
– Op alle buitenlocaties

Rugby is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team