Skip to content

RUIG kinderfeestje

Is jouw kind een echte avonturier? Een RUIG verjaardagsfeestje past dan helemaal bij jouw kind! Vier jouw RUIG-kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job.

Struinen door de duinen

Wat is er leuker dan met vriendjes en vriendinnetjes te struinen door de duinen en je te laten verwonderen door alles wat we onderweg tegenkomen?!

WAT GAAN WE DOEN?

RUIG betekent vooral… stoer! Onze enthousiaste en sportieve trainers nemen de kinderen met veel enthousiasme mee op ontdekkingstocht. Met een stok in de hand gaan we van de gebaande paden af op zoek naar avontuur. We gaan Uitrazen en Uitleven met een grote U. Oerkreten mogen niet ontbreken!

We rennen door het bos, springen in de diepste modderpoelen, klimmen de duinen op en gaan er koprollend weer af. We zwieren door de lucht op een zelfgemaakte schommel of met een liaan. We bouwen een fort, een boomhut of een enorme keizerstroon voor de jarige. We vangen draken en monsters en speuren naar vossen en konijnenholen. En we ontdekken de natuur, elementen, het jaargetijde, planten en dieren. Wie weet komen we wel de echte Schotse Hooglanders tegen of wilde paarden!

Is RUIG niet helemaal jouw ding? Laat het ons dan weten, want ook jouw sport of spel is mogelijk om te doen!

RUIG-feestje met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie hieronder voor de verschillende locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Ieder niveau
– Alle leeftijden
– Iedere locatie

RUIG is beschikbaar op de locaties:
RUIG neemt jouw kind mee buiten de gebaande paadjes: klimmen,...

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team