Skip to content

Scopo Games kinderfeestje

Scopo Atletico games kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. De Scopo games bestaan uit verschillende spellen waarbij je lekker veel beweegt en moet samenwerken! Rollen, stoeien, springen, rennen, bewegen op muziek, alles zit erin! Hieronder volgen een aantal voorbeelden van spellen die we spelen tijdens de Scopo-games. 

Scopo Atletico games tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Dobbelstenenspel
2 teams en 2 dobbelstenen. Met dit estafette-spel heeft ieder team heeft 6 pionnen voor zich liggen. Het team dat als eerste alle 6 pionnen heeft voorzien van een hesje, heeft gewonnen! Maar dat hesje mag je pas neerleggen bij de juiste pion, als je ook dat nummer hebt gegooid… Gooi de dobbelsteen de lucht in en kijk op welk getal die valt! 

Pionnenroof

Tijdens dit spannende spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk pionnen bij elkaar te sprokkelen! Er zijn echter meerdere teams die daar op uit zijn… Daarnaast is er ook nog een tikker op de loer. Op het stopteken van de trainer mogen de teams de pionnen tellen. Wie heeft uiteindelijk de meeste pionnen?!

Pionnenrace
De pionnenrace is een veredelde stoelendans! Deze keer niet met stoelen, maar met pionnen. Iedereen rent om de pionnencirkel heen, en op het moment dat de muziek stopt, moet je bij een pion staan! Er is echter één pion minder dan het aantal spelers… Er is dus telkens één iemand af! Degene die af is, mag lekker dansen op de muziek.

Lijnenspel
Tijdens het lijnenspel worden er door de trainer verschillende ‘lijnen’ neer gezet met behulp van pionnetjes. Iedere lijn heeft zo zijn eigen naam, verzonnen door de Jarige Job. Zodra de trainer een lijn noemt, is het de bedoeling om zo snel mogelijk naar de juiste lijn te rennen! Maar de trainer zet telkens iedereen op het verkeerde been… Dus let niet te veel op wat hij zegt!

Naast deze super leuke spellen hebben we nog tig van spellen die hartstikke leuk zijn om met de kinderen te spelen. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons dan weten! Alles is mogelijk. 

Scopo Atletico games met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Alle leeftijden
– Ieder niveau
– Iedere locatie geschikt

Scopo Atletico Games is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team