Skip to content

Speurtocht kinderfeestje

Speurtocht kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Onze speurtocht is niet zomaar een speurtocht! We rennen niet enkel van A naar B, en van C naar D, nee, bij ieder attribuut dat gevonden wordt door de kinderen hoort een opdracht. Deze opdracht moét voltooid worden, anders kan de speurtocht helaas niet worden voortgezet… 😉 een aantal voorbeeld-opdrachten vind je hieronder!

Speurtocht tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Fluisterspel
Tijdens het fluisterspel staat iedereen op een rijtje van links naar rechts en krijgt de meest linker van de trainer een zin te horen. Deze zin fluistert hij/zij in de oren van zijn buurman, en zo gaat het verder. Uiteindelijk is er wat gefluisterd in de oor van de meest rechter… Het is de bedoeling dat hij dezelfde zin tegen de trainer vertelt, als waar de trainer mee begon… Maar zo makkelijk is dat niet!

Meestertik
Tijdens dit spelletje gaat de trainer proberen om binnen 90 seconden álle kinderen te tikken in het vierkant. Als de trainer dat is gelukt, wint de trainer van de speurtochters en kan de speurtocht alleen worden voortgezet als het ze daarna wél lukt om iemand in het vak over te houden na 90 seconden. Ze krijgen dus een extra kans! 

Groot naar klein
Binnen 30 seconden is het de bedoeling om van groot naar klein te staan. Succes!

Schatvinden
Wanneer alle opdrachten zijn voltooid, komen ze in de buurt van de schat. Deze schat is echter alleen te vinden wanneer ze als team samenwerken… Dit is misschien de leukste, maar wel de moeilijkste opdracht van allemaal!

Naast deze opdrachten, zijn er nog veel meer opdrachten die horen bij de speurtocht! Staat jouw opdracht hier niet tussen of wil je liever een ander soort speurtocht? Laat het ons weten! Alles is mogelijk. 

Speurtocht met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Alle leeftijden
– Ieder niveau
– Alle buitenlocaties

Speurtocht is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team