Skip to content

Tennis kinderfeestje

Tennis kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Het tennisfeestje is perfect voor de jarige die graag een balletje slaat! Dit feestje is daarnaast voor ieder niveau mogelijk. Zelfs als je nog nooit op de tennisbaan hebt gestaan, is dit een geweldig feestje. De kinderen zullen met super veel plezier een balletje gaan slaan onder leiding van de trainer!

Tennis tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Onderstaand een aantal voorbeelden van de tennisspelletjes die we zullen gaan spelen:

De apen ontsnappen!
Er wordt door de trainer een enorme lading aan tennisballen losgelaten op het veld! Het is echter de bedoeling dat deze ballen zo snel mogelijk weer TERUG naar hun kooi gaan. Ze horen namelijk niet thuis op het veld! Lukt het de kinderen om alle ballen zo snel mogelijk weer terug te brengen?

Slaan en ontvangen
Er worden tweetallen gemaakt. Met je tweetal gaat één iemand slaan naar de ander, die staat aan de andere kant van het net en probeert de bal op te vangen met een grote oranje pion. Is het gelukt om de bal op te vangen? Dan mag je één stap naar achter zetten! Degene die na 1,5 minuut het verst uit elkaar staan hebben gewonnen.

Tennis-darten
Bij tennis-darten zijn er verschillende punten die je kunt behalen door zowel ín voorwerpen te slaan als óp voorwerpen! Er wordt een heus dartbord neergelegd, en jij mag proberen om zoveel mogelijk punten hierin te behalen!

Officiële Tenniswedstrijd
In deze officiële tenniswedstrijd mag je aan al je vriendjes en vriendinnetjes laten zien wat je waard bent! Ga de strijd aan tegen al je vrienden en vriendinnen!

Staat jouw favoriete tennisspel hier niet tussen? Laat het ons weten! Ook jouw spel is mogelijk om te spelen.

Tennis met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 6+
– Alle niveaus
– Iedere binnenlocatie

Tennis is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team