Skip to content

Turnen kinderfeestje

Turnen kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Tijdens het turnfeestje kunnen de kinderen zich helemaal uitleven! Koprollen, salto’s, springen op trampolines, het is er allemaal. Dit is de kans om verschillende trucjes te oefenen, maar de kinderen kunnen ook lekker vrijuit bewegen! Hieronder een aantal voorbeelden van spelletjes die we misschien gaan doen!

Turnen tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Dobbelen
We verzinnen 12 opdrachten (denk aan krachtopdrachten, lenigheidsoefeningen of houdingselementen) en we nummeren deze opdrachten van 1 t/m 12. Schrijf of typ iedere opdracht op een kaart en leg de kaarten verspreid door de zaal. In het midden van de zaal liggen 2 dobbelstenen… Wie is als eerste klaar met alle twaalf opdrachten? Succes!

Vier op een rij
In tweetallen of in groepjes tegen elkaar, voeren de kinderen tegelijkertijd een element uit. Als voorbeeld de koprol op de balk! Blijft de turnster staan na de koprol, of heeft de hele groep de koprol 10x juist uitgevoerd, dan mag er in het wandrek zo snel mogelijk een lintje worden gehangen. Het groepje of de persoon die als eerste vier op een rij heeft gemaakt, heeft gewonnen!

Boktikkertje
Kinderen die getikt worden gaan op de plek waar ze getikt zijn, staan als een bok. Ze zijn vrij als een ander kind er overheen springt! Tijdens het springen over de bok mag je niet getikt worden door de tikker. 

Naast deze leuke spelletjes, zijn er natuurlijk veel meer leuke turn-oefeningen en spelletjes! We zullen dan ook niet alleen maar bovenstaande spellen gaan spelen, maar spelen ook andere leuke turnspellen. Sterker nog; heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten! Alles is mogelijk.

Turnen met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 5+
Ieder niveau
– Alle binnenlocaties

Turnen is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team