Skip to content

Voetbal kinderfeestje

Voetbal kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Dit feestje is er voor de echte voetballer! De jarige en zijn vrienden zullen enorm veel leuke, gevarieerde voetbalspelletjes gaan spelen. Natuurlijk sluiten we af met de grote Champions League-finale! Wie is de uiteindelijke winnaar? Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de te gekke spelletjes die we onder andere gaan spelen. 

Voetballen tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Stadionspel
In het mega-vak wordt in iedere hoek van het vak, een kleiner vak gemaakt. Dit zijn de stadions (4 stadions). De kinderen mogen zelf de namen van de stadions bedenken. Ajax-fans? Dan mag de Johan Cruijff Arena niet ontbreken… Iedereen dribbelt met een bal in het mega-vak en zodra de trainer een stadion roept, dribbelen de spelers zo snel mogelijk naar het juiste stadion! Wie komt aan als eerst? 

Reactiespel
Er worden tweetallen gemaakt tegenover een pionnetje. Op deze pion ligt een bal. De trainer staat in het midden en noemt achter elkaar allemaal verschillende lichaamsdelen! Bijvoorbeeld: ‘hoofd!’ Op dat moment moet iedereen zijn hoofd aanraken. ‘Knie!’ Iedereen raakt zijn eigen knieën aan. Zo gaat dat nog heel even door. En…. Bal! Zodra de trainer Bal roept, is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk de bal in je handen pakt! Wie van het tweetal is als eerste?
Naast deze 2 bovenstaande spelletjes hebben we nog tig van voetbalspelletjes die we kunnen spelen. Met jarenlange ervaring in het voetbal weten we inmiddels wat leuk is voor de kinderen 😉 

Jarige Job-toernooi
Tijdens dit toernooi wordt de gehele enclave onderverdeeld in 4 (of meer) teams. Deze teams worden verdeeld over meerdere veldjes en spelen een heus toernooi! Uiteindelijk kan er maar 1 winnaar zijn.. Zit de Jarige Job in het winnende team? 

Champions League-finale
Dit is vaak de afsluiting van het feestje: de Champions League-finale. Iedereen heeft tijdens het feestje zo erg zijn/haar best gedaan, dat de finale met horten en stoten is bereikt. 2 teams staan tegenover elkaar en proberen elkaar te verslaan tijdens deze échte voetbalwedstrijd! 

Zoals hierboven al is aangegeven, zijn er nog tal van voetbalspelletjes die we kunnen spelen. Staat jou favoriete spel hier niet tussen? Laat het ons dan weten! Alles is mogelijk.

Voetbal met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: alle
– Ieder niveau
– Alle locatie

Voetbal is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team