Skip to content

Volleybal kinderfeestje

Volleybal tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Volleybal kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Tijdens het volleybalfeestje zullen de kinderen veel gooien en vangen! Er zullen verschillende spelvormen gedaan worden en we sluiten natuurlijk af met een echte volleybalwedstrijd. Een feestje waar de kinderen ook nog eens leren samenwerken. Wat wil je nog meer?
Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de spelletjes die we gaan doen!

Balvriendjes
Tijdens dit warming-up spelletje is het de bedoeling dat je de bal gecontroleerd stuitert (als een basketbal) terwijl je op je eigen plek blijft staan! Makkelijk toch? Totdat je telkens opdrachten van de trainer meekrijgt… Wie houdt het het langste vol om de bal gecontroleerd te laten stuiteren?!

Opschieten!

We maken een vierkant van banken en gooien daar álle ballen in die we hebben. Twee apen gaan het vak in en de rest gaat er omheen. Op teken van de trainer gaan de twee apen proberen alle ballen uit het vierkant te gooien! De rest moet alle ballen juist terug in het vierkant gooien. Na 60 seconden wordt de oefeningen stilgelegd en tellen de 2 apen het aantal ballen in het vierkant. De winnaars zijn degene die het minst aantal ballen in het vierkant heeft. Iedereen komt aan de beurt!

Iemand is hem niemand is hem
Er worden 3 ballen in het speelveld gegooid. Vervolgens mogen alle leerlingen elkaar afgooien… Er zijn natuurlijk wel wát regels, die worden natuurlijk door de trainer duidelijk gemaakt. Het favoriete spel van kinderen tijdens de gymles!

Wedstrijd volleybal
Tijdens deze échte wedstrijd is het de bedoeling om de tegenstander aan de andere kant van het net, te verslaan! De spelregels zijn net als bij echte volleybalwedstrijden… Wie is de koning van de zaal?

Naast deze superleuke spellen zijn er natuurlijk tig volleybalspelletjes die we kunnen spelen! Heb je zelf een goed idee? Laat het ons dan weten! Alles is mogelijk.

Volleybal met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 6+
– Ieder niveau
– Alle binnenlocaties

Volleybal is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team