Skip to content

Wie is de Mol kinderfeestje

Wie is de Mol-kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige job. Opdrachten uitvoeren met je vrienden, en ondertussen uitvogelen wie van jou vrienden de Mol is…

Het leukste spel van Nederland

Elke Nederlander heeft wel eens gekeken naar ‘Wie is de mol’, en elke Nederlander heeft zichzelf afgevraagd hoe hij/zij het zou doen in het spel. Met dit in ons achterhoofd dachten wij, wat nou als we de mogelijkheid geven aan kinderen om bij ons ‘Wie is de mol’ als kinderfeestje te doen! Alle uitgenodigde kinderen werken tijdens het feest samen om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de pot, maar onder de kinderen bevindt zich één mol… De mol saboteert in het geheim de opdrachten, met als doel om zo min mogelijk geld in de pot te laten belanden.

De mol

In tegenstelling tot het echte spel, spelen wij elke ronde met een andere mol. Op deze manier kan iedereen in ieder geval een keer de mol spelen. Spreek van tevoren af met ieder kind bij welke opdracht hij/zij gaat mollen. Omdat je met ieder kind apart spreekt, weet de rest niet wie bij welke opdracht de mol is!

De puntentelling

Na elke ronde is het de bedoeling dat de kandidaten hun verdachten opschrijven in het mol boekje. Tijdens het spel valt er natuurlijk niemand af zoals bij het echte programma. Op het einde van het feestje wordt bekend gemaakt wie de mol was, en in in welke ronde….

Punten telling bij meerdere mollen

Er wordt per ronde gekeken of je de juiste mol heb gekozen, voor elke goede mol bij één ronde krijg je 4 punten. Diegene met de meeste punt in totaal wint de inhoudt van de pot!

De opdrachten

Iedere ronde is er een nieuwe opdracht; een opdracht die te maken heeft met sporten! De trainer van het feestje begeleidt het gehele feestje in goede banen… Veel plezier alvast!

– Leeftijd: 8+

– Alleen buiten

– Voor ieder niveau

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team