Skip to content

YOU.FO kinderfeestje

YOU.FO kinderfeestje in Haarlem, Amsterdam, Bussum of waar dan ook! Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. YOU.FO is een nieuwe, award-winnende sport uit Amsterdam, gebaseerd op het werpen en vangen een aerodynamische ring met speciaal daarvoor gemaakte sticks! Klinkt cool toch?

YOU.FO tijdens een sportief kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Lekker rennen door het zand of over het gras, stick in de hand en als team strijden om de punten! You.Fo is een combinatie van frisbee en lacrosse. Bij You.Fo draait alles om behendigheid en snelheid. Én teamtactiek, want You.Fo is een echte teamactiviteit!
Omdat het waarschijnlijk een nieuwe sport voor je is, leggen we natuurlijk eerst uit wat de sport precies inhoudt en wat de spelregels zijn. Let hierbij dus goed op!
Om kennis te maken met de sport, beginnen we daarna met leuke spelletjes.
Zie hieronder wat voorbeelden van de spelletjes die we onder andere gaan doen.

Gooien en vangen!
We maken tweetallen en gaan tegenover elkaar staan. De een werpt de ring, de ander probeert de ring op te vangen met de stick! Gelukt? De speler met de stick in de hand mag dan één stap naar achteren zetten. Na één minuut is het tijd! Het tweetal dat het verste van elkaar af staat, heeft gewonnen! Nu gaat de één gooien, en de ander vangen met de stick.

You.Fo-golf
Iedereen heeft hierbij zijn eigen stick en eigen ring. We gaan kijken binnen hoeveel worpen jij in de hole kan komen! Wie heeft het minst aantal worpen nodig? 

Wedstrijd
Tijdens de You.Fo-wedstrijd gaan we kijken wie de koning van het spel is! Let op de instructies van de trainer, want wie weet heeft hij of zij nog wat nieuwe regels in petto…

Staat jouw favoriete You.Fo-spelletje hier niet tussen? Laat het ons dan weten! We zijn erg creatief in onze oefeningen en vinden het ook leuk als jij dingen voorstelt! 

YOU.FO met Beweegfeestje is mogelijk in onder andere Amsterdam, Haarlem en Bussum. Zie onder voor de andere locaties die wij aanbieden! Zelf een locatie? Neem contact met ons op!

– Leeftijd: 7+
– Ieder niveau
– Alle buitenlocaties

YOU.FO is beschikbaar op de locaties:

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team