Skip to content

Verjaardagsfeestje Haarlem

Verjaardagsfeestje Haarlem – Op zoek naar de leukste activiteit voor jouw verjaardag? Beweegfeestje heeft de leukste sporten en spellen voor jouw allerleukste verjaardagsfeestje! Wij bieden verjaardagsfeestje Haarlem aan op veel plaatsen in Haarlem en omgeving. Wat gaan we met jouw feestje doen, Apenkooien, Lasergamen of toch Jachtseizoen? De keuze is reuze! 

Verjaardagsfeestje Haarlem biedt veel mogelijkheden! Er is keuze uit veel gymzalen in Haarlem, maar ook prachtige buitenlocaties, zoals ’t Wed of de Haarlemmerhout. Deze locaties zijn geschikt voor vrijwel alle buitenactiviteiten die we aanbieden voor verjaardagsfeestje Haarlem en omstreken. Wij hebben ook een aantal typische activiteiten voor in de gymzaal, zoals Apenkooien of Levend Fortnite, keuze genoeg voor verjaardagsfeestje Haarlem!

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij onze locaties voor verjaardagsfeestje Haarlem in een overzicht gezet. Heb jij toch een andere locatie voor jouw verjaardagsfeestje Haarlem en omgeving op het oog? Neem gerust contact met ons op!

Wij bieden onze feestjes aan op allerlei locaties. In de gymzaal of in het park bij jou om de hoek? Het is allemaal mogelijk voor verjaardagsfeestje Haarlem! Nu alleen nog even kiezen…

Plezier staat voorop

Lekker sporten, spelen en bewegen. Plezier maken en gezond bezig zijn, dat doe je met jouw te gekke Beweegfeestje!

Locatie bij jou in de buurt

Kies voor jouw Beweegfeestje een locatie in de buurt. Je kunt kiezen uit verschillende buiten- en binnenlocaties

Flexibele momenten

Jij bepaalt dag en tijdstip.

Het is jouw feestje!

Keuze uit verschillende sporten en spellen; of een combinatie daarvan.

Professionele trainers

Gediplomeerde, enthousiaste trainers met jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen in de sport en in het bezit van een officiële verklaring van goed gedrag (VOG).

Feestje voor iedereen

De jarige wordt uiteraard in het zonnetje gezet en iedereen krijgt een aandenken aan het feestje. Of je nou 10 wordt of 65, een sportief verjaardagsfeestje met vrienden is altijd een goed idee.

Na een heel leuk voetbalfeestje in de Haarlemmerhout voor onze zoon een tijdje geleden, hebben we Scopo Atletico nu opnieuw gevraagd om een partijtje te verzorgen, ditmaal voor onze dochter van 9. Het was opnieuw een groot succes. De trainer nam alle zorg uit handen en kon met zijn natuurlijk overwicht met gemak 17 opgewonden kinderen aan in de Apenkooi, fantastisch om te zien. Echt een aanrader dus!
Marije Römer
Een kinderfeestje bij Scopo Atletico is super, zeer aan te raden. De kids genieten van het samenspelen en de jarige wordt uiteraard in het zonnetje gezet.
Sophia Bom
Bewegen, plezier en quiz als afsluiting. En dat alles onder super leuke begeleiding; 1 groot feest!
Kim Willekes

Alle locaties - Verjaardagsfeestje Haarlem & omgeving

JOUW FEESTJE IN SINTERKLAAS OF KERST THEMA?

Pietentraining, Pakjes bezorgen? Het kan allemaal!
Bel snel voor de mogelijkheden!

06 21 89 71 85

Beste ouder/verzorger,

Momenteel kunnen er geen beweegfeestje boekingen gedaan worden via de website.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@beweegfeestje.nl.

Excuus voor het ongemak!

Sportieve groet,
Het beweegfeestje team